Maroochydore Renovation

This is a renovation to 2 bedroom residence in Maroochydore. The clients wanted to save as much of the original structure and existing roof as possible. The brief was to add a double garage study, larger living areas, master bedroom, ensuite and an outdoor entertaining deck. The existing carport was extended to the side boundary and filled in to create a double garage. The existing 2 bedrooms and bathroom remain in their original locations, a new study was located at the front with the building being extended out for a large open plan living area that opens on to a covered deck and a master bedroom and ensuite at the rear. The existing original façade and gable roof remains at the front with a new hip roof over the deck and gable end to the bedroom joining in to the existing building.